Home

                                                              

       Nieuwsflits en lopende Actie's

Feest!

Op 10-10-2010 werden de deuren van Wofosi's Wellness geopend en werd de overstap gemaakt van bezoek aan huis van de client naar bezoek van de client aan een heuse praktijk. Geen gesleep meer met tafels en spullen, maar ontvangen worden in een warme oase van rust waar men als client ook echt kan ontspannen.

Ik heet u graag van harte welkom en de koffie of thee staat altijd voor u klaar. Voor meer informatie kunt u mij mailen wellness@wofosi.nl maar u mag bij vragen, ons ook altijd bellen. Tel: 0648255869, ik sta u graag te woord met uitleg en advies.

Ik hoop u spoedig te mogen begroeten in de praktijk.

Vriendelijke groeten, Danielle van Alphen

 

***

Nu weer mogelijk

De zomer is weer voorbij. De winter kondigt zich aan. Heerlijk genieten van de allesbrander die de praktijk verwarmt.

Ook nu kunt u nog steeds bij mij gewoon terecht voor het harsen van bikinilijn, benen, armen, oksel, rug, etc.

Kom nu harsen/waxen.

***

 

Dream massage (tijdelijk niet mogelijk)

Nergens zult u deze bijzondere massage tegen komen, dan alleen bij Wofosi's Wellness.

Het is een unieke 4 handenmassage die u naar een dromerige atmosfeer brengt, bevrijd van onverwerkte emoties en stress, geeft het een totaal gevoel van overgave. Een mysterieus moment van ontspanning om zo weer langzaam terug te komen naar het heden.

De massage gaat verder dan alleen het lichamelijke contact. Er zitten 7 technieken in verwerkt zoals bijv. Sweedish, Deep surf, Shiatsu, Ayurveda, Fysiotherapie en Lymfedrainage. Gebruikmakend van de therapeutische kracht van de handen, de capaciteit van de macht van het lichaam om te regenereren middels Westerse ervaring met de beste Oosterse tradities. Hierbij toevoegend de magie van Middeleeuws Brittannie. 

De Dream massage is een techniek die werkt op het zenuwstelsel, op het vegetatieve neuro-arcanum, de zogenaamde 'chakra'.

Lichte en ontspannen strelingen glijden over de huid om de spieren voor te bereiden op de diepergaande druk van de handen.

De kinetische therapeutische werking veroorzaakt een volledige uitgebreide actie van de wervelkolom, pijnlijke spieren ontspannen, de rugspieren worden gestimuleerd, de doorbloeding verbeterd.

De diepe ontspanning zorgt voor een onmiddellijke esthetisch resultaat. De contouren van het gezicht ontspannen, de huid wordt helder, de ledenmaten ontspannen en de natuurlijk innerlijke schoonheid die een ieder bezit keert terug, ontwaakt.

Een sluier van warme olie omarmt het lichaam.

De massage werkt zuiverend voor het lichaam, er vind een drainage plaats van overtollige lichaamssappen, verschoond van toxine.

'Een ervaring om te beleven voor diegene die de 5 zintuigen impliceert, het geheim in deze enkele en simpele woorden, elke uitvoering, elk gebaar komt uit het hart en geest, met respect en liefde voor het lichaam.'

***

Actie voor Sabai olie

Bij aanschaf van 10 flesjes 1 flesje gratis.

€ 6,99 per flesje (incl btw)

***

 

                                                                                                    

 

 

 

 

                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Copyright © 2010 - Daniëlle van Alphen All rights Reserved.