Home

                                                              

                                                              

Wat zijn Kokos of Kruidenstempels?

I

***

De kokosstempel massage is een massage met warme tot hete kokosbundels gevuld met verzorgende en hydraterende kokos. De warmte van een kokosstempel massage activeert de doorbloeding. Doordat de stempels warmer zijn dan het lichaam verhoogt het dan ook de stofwisseling. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed. De lymfebanen, die onder de huid liggen, worden gestimuleerd waardoor het lichaam beter kan worden gereinigd. Drink daarom na de behandeling veel water om de vrijgekomen afvalstoffen de gelegenheid te geven het lichaam te verlaten. Lichaamsenergie kan weer gaan stromen en dat is belangrijk want door de energetische blokkades kunnen lichamelijke en emotionele klachten ontstaan. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.
Kokosstempel massage is een massage om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen. Zorgt voor innerlijke balans en ontspanning.
Kokos bevat veel vitamine E en vitaliseert de (droge) huid. Herstelt de elasticiteit van de huid.

Bij de Kruidenstempels worden diverse mengsels gebruikt als vulling voor de stempels. De kruiden hebben dan een helende en verzorgende werking. Dit wordt afgestemd op de klachten of daar waar aandacht nodig is.

 

***


 

 

 

 

***

                                                                                Kokos-, Kruidenstempels

                                                                                                    

 

 

 

 

                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Copyright © 2010 - Daniëlle van Alphen All rights Reserved.