Home

                                                              

Wat houdt de Dream massage in?

***

I

Dream massage

Nergens zult u deze bijzondere massage tegen komen, dan alleen bij Wofosi's Wellness.

Het is een 4 handenmassage die u naar een dromerige Atmosfeer brengt, bevrijd van onverwerkte emoties en stress, geeft het een totaal van gevoel van overgave. Een mysterieus moment van ontspanning om zo weer langzaam terug te komen naar het heden.

De massage gaat verder dan alleen het lichamelijke contact. Er zitten 7 technieken in verwerkt zoals bijv. Sweedish, Deep surf, Shiatsu, Ayurveda, Fysiotherapie en Lymfedrainage. Gebruikmakend van de therapeutische kracht van de handen, de capaciteit van de macht van het lichaam om te regenereren middels Westerse ervaring met de beste Oosterse tradities. Hierbij toevoegend de magie van Middeleeuws Brittanni´┐Ż.

De Dream massage is een techniek die werkt op het zenuwstelsel, op het vegetatieve neuroarcanum, de zogenaamde 'chakra'.

Lichte en ontspannen strelingen glijden over de huid om de spieren voor te bereiden op de diepergaande druk van de handen.

De kinetische therapeutische werking veroorzaakt een volledige uitgebreide actie van de wervelkolom, pijnlijke spieren ontspannen, de rugspieren worden gestimuleerd, de doorbloeding verbeterd.

De diepe ontspanning zorgt voor een onmiddellijke esthetisch resultaat. De contouren van het gezicht ontspannen, de huid wordt helder, de ledenmaten ontspannen en de natuurlijk innerlijke schoonheid die een ieder bezit keert terug, ontwaakt.

Een sluier van warme olie omarmt het lichaam.

De massage werkt zuiverend voor het lichaam, er vind een drainage plaats van overtollige lichaamssappen, verschoond van toxine.

'Een ervaring om te beleven voor diegene die de 5 zintuigen impliceert, het geheim in deze enkele en simpele woorden, elke uitvoering, elk gebaar komt uit het hart en geest, met respect en liefde voor het lichaam.'

***

tijdens evenement

 

 

***

 

 

 


 

 

 

 

***

                                                                               

Dream massage

                                                                                                    

 

 

 

 

                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  Copyright © 2010 - Daniëlle van Alphen All rights Reserved.