Home

                                                   

 

                                                              

 

Contact met Wofosi's Wellness

Mijn naam is Daniëlle van Alphen

en ik ben uw masseur/therapeute. Ik ben in 1963 geboren in Amsterdam en woon al enige tijd in Nagele (Noordoostpolder) met mijn man en kinderen. Graag neem ik u mee in de Wellness reis. Een reis van ontspanning die u vrijwel naar eigen wens kunt invullen, zover de middelen toereikend zijn in mijn praktijk.

 

Alle behandelingen lopen volgens afspraak

***

De praktijk is telefonisch te bereiken voor het maken van afspraken en/of vragen over de behandelingen, van 09:00 uur t/m 20:00 uur via

het nummer 06 48255869

of spreek de voicemail _tijdens behandelingen kan ik de telefoon niet aannemen), of u vult het onderstaande info formulier in.

 

De praktijk is te vinden op het volgende adres (alleen op afspraak, ingang om de hoek, langs het wandelpad. De poort staat open en de praktijk is in de sfeervolle blokhut).

Vlashof 13

8308 BA Nagele

kvk 51132222

of klik hier voor het contactformulier

 

Waarom voor de naam Wofosi gekozen?

Ooit zou ik een kennel gaan beginnen met Shih-Tzu's en koos daar een Chinese naam voor in oude boeken over de Chinese geschiedenis. Daar kwam ik de woorden Wo Fo Si tegen, als betekenis Hoop, Geloof en Liefde (zoals het daarin werd vertaald). Jaren later zocht ik een naam voor de praktijk en dacht aan deze niet gebruikte naam, omdat ik de hondjes toen niet geschikt vond om mee te fokken....

Alleen door een typefoutje vergat ik een spatie en kwam het woord Wofosi tegen met daar in de link, Chinese karakters, ik klikte het aan en kwam toen in Beijing terecht. Daar staat de Tempel van de Slapende Boeddha en deze heet Wofosi.

Mooier kon het niet zijn.

 

Tempel in Beijng 'Wofosi', de slapende Buddha

 

 

 

 

 

***

 

                                                                                                    

 

 

 

 

                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  Copyright © 2010 - Daniëlle van Alphen All rights Reserved.