Home

                                                              

                                          Spiritueel Ontspanningsweekend                    

Genieten van een Spiritueel Ontspanningsweekend nu mogelijk
 

I

***

*****Weer terug van weg geweest******

 

Spiritueel Ontspanningsweekend van ....

 

 

*****Nieuw******

Dream massage

***

 

Tijdens dit weekend van vrijdagmiddag t/m zondagavond reist u met ons mee naar uw Innerlijke Zelf, op een geweldige locatie in Nederland.

Het weekend is van ....

U kunt al terecht op vrijdagmiddag  ± 16:00 uur op locatie. U geniet dan van 2 overnachtingen.

Op zondagavond nemen we weer afscheid van elkaar rond 18:00 uur, en wij hopen dat u het als zeer aangenaam heeft ervaren en dat u weer voorzien bent van nieuwe energie.

 

Wat komt tijdens dit weekend aan de orde?

Diverse Energetische behandelingen

     

 

Deze behandelingen hoeft u niet allemaal te ondergaan, het is geen verplichting. Maar het zal u zeker bevallen als u iets uit kiest.

Tijdens het ontbijt zullen wij een kaart voor u trekken als u dat wilt. Dan krijgt u uw eigen boodschap van de Engelen en/of Godinnen.

 

***

 

De locatie is dit keer in Vaals

Een schitterende locatie in de provincie  Zuid Limburg

Wat zijn de kosten:

Normaal zijn de kosten van dit weekend incl. de behandelingen, uitstapje, logies, koffie met gebak op de 1ste dag, welkoms diner op de 1ste avond en beide ochtenden een gezellig ontbijt met de groep, 's middags gezamelijk een eenvoudige lunch € 299,-  (drank is voor eigen rekening, geldt ook voor diner op de andere dagen, hierdoor kunt u in het dorp dineren als u dat wenst op zaterdag).

Wij kunnen het u aanbieden voor het speciale bedrag van € 225,-

Door deze speciale aanbieding is onze ervaring, dat u het beste snel kunt reageren voor deelname, zodat u verzekerd bent van een plek. Er kunnen 10 deelnemers mee.

U verblijft in een 2 persoonskamer, kom gerust met uw partner, vriend of vriendin. Of u deelt deze met een andere deelnemer. Wilt u liever een 1 persoonskamer, dan horen wij dat graag. Dan kunnen we daar rekening mee houden. (u betaald € 10,- toeslag voor 1 nacht, de andere nacht betalen wij de toeslag)

Graag horen wij van u of u een speciaal dieet volgt of vegetariër bent. Dan kunnen wij vragen aan de kok hier rekening mee te houden. Indien niet mogelijk, zullen wij u zo spoedig mogelijk hier van op de hoogte stellen. Dus houdt u er zelf even rekening mee, dat u dit bij inschrijven al kenbaar maakt?

 

Voor bedrijven zijn er ook mogelijkheden, vraagt u gerust naar informatie

 

***


 

 

 

 

***