Home

                                                              

                                                              

Wat is Breu▀massage of Breussmassage.

I

***

Een zeer milde en diep doorwerkende massage voor de ruggenwervels.

De Breu▀massage is een fijngevoelige tussenwervelschijfmassage, die zich perfect met de Dorn methode laat combineren.
 

Deze methode gaat er vanuit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen telkens weer worden vernieuwd. Er bestaan wel gedegenereerde (beschadigde) tussenwervelschijven, maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat ze weer regenereren (zich herstellen).Tijdens de massage wordt Johannesolie gebruikt die door de tussenwervelschijven wordt opgenomen. Deze kunnen hierdoor vaak weer uitzetten, zachter en elastischer worden. Door het voorzichtig oprekken van de wervelkolom krijgen de tussenwervels weer meer ruimte en kan de Johannesolie waarmee wordt gemasseerd in de weefsels trekken. 

Als afsluiting wordt uw rug Energetisch behandeld. Hierdoor werkt de behandeling dieper door. Een warmtebron van energie stroomt uw lichaam binnen. Met deze energie kunnen energetische blokkaden zoals pijn en koude spots verdwijnen. De helende energie bevordert het natuurlijk genezingsproces van het totale lichaam, zowel fysiek als emotioneel. Dit alles wordt als prettig, ontspannend, rustgevend, losmakend en verlichtend ervaren. 

Over het algemeen wordt de Breu▀massage voor of na de Dornbehandeling ingezet. Maar is het ook goed mogelijk enkel van de Breumassage gebruik te maken.

***

 

 


 

 

 

 

***