Home

                                                              

                                                              

Genieten van een Wellness weekend nu mogelijk
 

I

***

*****Nieuw******

Nieuwe datum nog niet bekend

ook dag arrangement mogelijk

(Tijdens een dag arrangement kunt u genieten van diverse massages, en/of behandelingen. Dag arrangement is van 10:00 uur tot 15:00 uur en inclusief een eenvoudige lunch. Dit is op zaterdag of zondag en de kosten zijn € 150,00 p.p.)

 

*****Nieuw******

Spiritueel Ontspanningsweekend

***

 

Tijdens een Wellness weekend van vrijdagmiddag t/m zondagavond kunt u heerlijk genieten van diverse behandel/therapie vormen op een geweldige locatie in Nederland.

Het weekend is van ( - - 2018)

U kunt al terecht op vrijdagmiddag  ± 16:00 uur op locatie. U geniet dan van 2 overnachtingen. U kunt ook kiezen voor 1 overnachting of dagarrangement. Voor prijsopgave graag even mailen. Dan kunt u ook aangeven wat u graag zou willen aan behandelingen.

Op zondagavond nemen we weer afscheid van elkaar rond 18:00 uur, en wij hopen dat u het als zeer aangenaam heeft ervaren en dat u weer voorzien bent van nieuwe energie.

 

Wat komt tijdens dit weekend aan de orde?

Diverse Energetische behandelingen

 

 

Tijdens het ontbijt zullen wij een kaart voor u trekken als u dat wilt. Dan krijgt u uw eigen boodschap van de Engelen en/of Godinnen.

***

 

 

De locatie is dit keer in

Een schitterende locatie in de provincie  

 

Wat zijn de kosten:

Normaal zijn de kosten van dit weekend incl. de behandeling, half pension, welkoms diner op de 1e avond en koffie met gebak op de eerste dag, 2e avond een heerlijk diner en beide ochtenden een gezellig ontbijt met de groep. € 380,00 (drank is voor eigen rekening, geldt ook voor lunch op de andere dagen).

Wij kunnen het u aanbieden voor het speciale bedrag van € 325,00

Door deze speciale aanbieding is onze ervaring, dat u het beste snel kunt reageren voor deelname, zodat u verzekerd bent van een plek. Er kunnen 10 deelnemers mee.

U verblijft in een 2 persoonskamer, kom gerust met uw partner. Of u deelt deze met een andere deelnemer. Wilt u liever een 1 persoonskamer, dan horen wij dat graag. Dan kunnen we daar rekening mee houden. (klein bedrag wat er bij komt)

Graag horen wij van u of u een speciaal dieet volgt of vegetariër bent. Dan kunnen wij vragen aan de kok hier rekening mee te houden. Indien niet mogelijk, zullen wij u zo spoedig mogelijk hier van op de hoogte stellen. Dus houdt u er zelf even rekening mee, dat u dit bij inschrijven al kenbaar maakt?

 

 

Nieuw*** Nieuw***Nieuw***

Nu ook dag arrangementen inclusief diner. Heerlijk ontspanning voor kleine groepjes. (Personeels uitje, of zakelijk presentje?)Vraag naar onze speciale prijs

 

Voor bedrijven zijn er ook mogelijkheden, vraagt u gerust naar informatie

 

***


 

 

 

 

***