Home

                                                              

Reset methode, wat is dat nu precies?

Als je tegen jezelf zegt, "Ik kan dat niet, dat lukt me niet." Dan zal dit ook zo zijn. Hiermee zetten we een beperking vast in ons geheugen.

Veel mensen kampen met een fysiek probleem, hierdoor wordt een beperking opgelegd, die er eigenlijk niet is. We willen ons zelf beschermen, dat gebeurt vanuit angst. Maar ook stress veroorzaakt fysieke problemen. Neem als voorbeeld dat het op de schouders zit, of onder in de rug. En doordat er stress of een burnout is, geeft dat weer angst om te bewegen en zou houden we dit in stand. Bewegen is nu wel in veel gevallen de juiste oplossing.

Met de RESET methode beweegt het lichaam weer in de juiste mate en op de juiste manier. Lichaam en geest worden geconfronteerd, dat bewegen geen pijnlijk iets hoeft te zijn. En om dit te mogen ervaren, zal het een bevrijding zijn. Loslaten mag, dat lucht op.

 

Ons lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Door dit aan te spreken op een Energetische wijze, komt je sneller tot succes. Vandaar dat deze methode goed inzet baar is als acuut een bewegingsbeperking ontstaan is door stress, angst om te bewegen na herstel van een blessure in de rug, enz.

Pure aanraking is hier de kracht!

 

 

cd

 

 

 


 

 

 

 

cd

                                                                               

Reset methode